DTH HEKWERKEN
DTH Hekwerken is al 11 jaar een begrip in sierhekwerk, poorten, konstruktiewerk, laswerk en geautomatiseerde poorten. Naast het leveren van nieuw hekwerk maakt DTH Hekwerken uw bestaande poort of hekwerk weer als nieuw en desgewenst automatisch. Het gehele proces vindt in eigen werkplaats plaats. Het plaatsen en automatiseren gebeurt ook allemaal in eigen beheer.
DTH HEKWERKEN
Ook voor balkonhekwerken, smeedijzeren raam- en deurbeveiligingshekwerk, trappen (luxe spil/steek en designtrappen), tafels, prieeltjes en rozenbogen bent u bij DTH Hekwerken aan het juiste adres. Wij maken alles graag naar wens van de klant en u kunt dus bij ons maatwerk verwachten! Al het hekwerk kan geleverd worden in iedere kleur, gegalvaniseerd of gepoedercoat. Wilt u eventueel verlichting bij u poort ook hier kunnen wij voor zorgen. Kortom wij doen alles om het u naar wens te maken!
DTH HEKWERKEN
DTH Hekwerken levert ook vrijdragende sier-, schuif- en draaipoorten. Aluminium vrijdragende industrieschuifpoorten treft u ook in het assortiment aan. Verschillende soorten hekwerken zijn op maat, per meter te koop. IJzer en onderdelen voor hekwerken als sloten, punten, krollen, ornamenten en ringen zijn per stuk te koop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, inmeten en/of een offerte.
DTH HEKWERKEN   sierhekwerk   -   poorten   -   konstruktiewerk   -   laswerk   -   geautomatiseerde poorten
St. Severinuslaan 49  -  5502 JM Veldhoven  -  T: 040 - 254 04 21  -  F: 040 - 844 03 54  -  M: 06 - 558 634 29
E: info@dthsierhekwerken.nl  -  I: www.dthsierhekwerken.nl